Obyvateľ karibského pobrežia Mexika v opojení alkoholu a drog zabil svojho milenca a následne si jeho mŕtve telo uvaril v paradajkovo-cibuľovej omáčke. Nezvyčajný pokrm mu poskytoval obživu tri dni.
Polícia v utorok počas zásahu v jednej z chatrčí v blízkosti letoviska Playa del Carmen pristihla muža menom Gumaro de Dios Arias (25), ako si na raňajky opeká časti rozkladajúcej sa mŕtvoly svojho priateľa, vrátane jeho srdca.
"Pripravoval si podusené mäso. Bol tam ražeň, na ktorom oprážal časť srdca a kúsky, ktoré odrezal z tela. Bolo to strašné," povedal šéf miestnej polície.
Arias povedal polícii, že mladý muž, ktorý sa stal jeho obeťou, prišiel pôvodne do jeho lepenkovej chatrče spolu s jedným z ich spoločných priateľov, ktorý neskôr odišiel. Obaja potom konzumovali alkohol a drogy a napokon skončili pri milovaní. Neskôr však medzi nimi došlo ku konfliktu a Arias zabil svojho spoločníka údermi do hlavy.
Z mŕtveho tela, ktorého chrbtová časť bola otvorená a z ktorého boli vybraté vnútornosti, už chýbali rôzne časti, napríklad stehno.
Komentár: Len aby si z neho nezačali brať príklad naši hladujúci bezdomovci. Ale aspoň sme sa od mexickej polície dozvedeli zaujímavý recept na prípravu poduseného mäska...
Komentáre
V tom
spravna mexicka kuchyna
môžeš
možno
noo...
tak to si tou kombinaciou pekne zbabrala
samozrejme
... trochu od veci .. ale co uz..