dmiba

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Miss Universe SR

Nebol som, videl som v telke, nezvíťazil som...

Nebudem písať dlhé komentáre, len pár postrehov.

Komentátor Marcel Forgáč
Tento jedinec so mnou býval na výške na bunke, bodlo mi ho opäť vidieť. Vtedy bol chudší, kosť a koža. Baby sa okolo neho točili vždy aj teraz. Vtedy sa s ním dalo trošku porozprávať, raz som mu poslal mail do Fun radia, neodpovedal. Teraz mi z telky ani neodpovie...    V tomto pasívnom médiu mi chýba interaktivita internetu.

Komentátori
Neviem či to bol iba môj pocit, ale akoby sa chlapci predbiehali, kto ďalej dočúra...

Slečna Lakatošová
Šéfka to v závere zobrala riadnym švihom. Schvatla druhú Vicemiss za ruku a stiahla na miesto, kde mala stáť. Potom ju rýchlosťou blesku ošerpovala a dala jej korunku a kvety. Nabehla ku komentátorom a opäť odbehla na šerpovanie a korunkovanie prvej Vicemiss, aby si zlepšila čas. Nakoniec v rýchlosti ošerpovala novú Miss a rýchlosťou blesku sa vzdialila.

Nová Miss
Sorry, ale nemám pamäť na mená, ale keď som ju uvidel v promenáde v plavkách povedal som manželke, že je akoby mladšia sestra Moniky Beňovej.

Zaujímavosť
Tak a mali sme na Slovensku prvú Miss, ktorá mala silikónove poprsie. Nebola to víťazka, ale jedna z porazených. Myslím si, že keby si ich dala spraviť o číslo menšie, mohla byť menej nápadná a vyzerala by lepšie. Takto mohla ísť skôr do tv programu, čo ide v sobotu neskôr.   


Komentáre | stály odkaz

Komentáre

  1. a na toto sa Ty divas?
    uff... na take veci sa divas? heh, to by ma asi od nudy uplne rozdrapilo :)
    publikované: 20.03.2004 23:55:48 | autor: wa (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. divam aj nedivam
    Divala sa manzelka, ja na Miss pozeram iba promenadu v plavkach, ostatne aj tak za nic nestoji. Na tu fast korunovaciu som bol upozorneny svojou polovickou, tak som sa na to kukol, aj tak to bolo ako z rychlika... :)
    publikované: 21.03.2004 09:50:32 | autor: dmiba (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. mňa to eštelen čaká
    Mno. Tak vidíš to. ty si si sedel pekne v telke a píšeš si takto ale čo ja? človek svojím spôsobom priamo z tejto krajiny, ktorý sa toho musí chtiac nechtiac zúčastniť ? haaaa? čo mám hovoriť ja. hlavne keď som videl tie tohtoročné "finalistky" :( brrrr. už teraz mrznem od nudy.
    publikované: 23.03.2004 00:31:26 | autor: snipi (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. vazne mi to prislo mailom.. :-)
    Mamička volá z kuchyne: "Janko, nechcel by si vylízať misku?"
    Z detskej sa ozve: "A ktorá to vlastne tento rok vyhrala?"
    publikované: 30.03.2004 12:31:06 | autor: azure (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014