dmiba

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Sting - All this time - DVD

Tak som si pozrel DVD All this time so súkromného koncertu Stinga for friends a rozvibroval som sa.

Stinga poznám ešte z čias The Police, zahraj si v kultovom filme Duna a teraz sa mi do rúk dostali dve DVD na ktoré mi ho nastrkali. Ochudobnený o 5.1 (už musím s tým niečo spraviť) som si dnes vychutnal DVD titul All this time.

Tak som sa pozrel do zákulisia prípravy súkromneho koncertu a nakoniec si celý koncert vychutnal. Stingova hudba s prvkami jazzu vo mne vždy rezonovalo, lenže koncert je koncert. Improvizácia, úpravy pôvodneho znenia, proste fantázia.

See and die.

Orchestrálne prevedenie Stingovej klasiky a zákulisná tréningová improvizácia mnou prehánali vlny zimomriaviek. A všade prvky jazzu. I love this man.

Vrele odporučujem, nedá sa to opísať, treba si to pozrieť, vychutnať a zomrieť.


Music for vibration | stály odkaz

Komentáre

  1. Great mins think alike ;)
    Vrelo súhlasím. Sting vie vibrovat lepšie ako tvoja Nokia :) Inak je to známi praktikant tantrického sexu. Čo číslo to 5 hodín non-stop :) Tak to aspoň tvrdil novinárom, kdým mu neprišli na to, že luhal a je ako všetci ostatný chlapi. Často sa mu stalo, že nevyšlapal ani to 3. štoka...
    publikované: 12.06.2004 17:04:36 | autor: Thalen (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014