dmiba

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Thalenové monológy - diel 3.

Thalen opäť prehovoril k masám.

Thalenov vstup do EÚ
Druhý deň po vstupe Slovenska do Európskej únie Thalen povedal: "Hurááá, sme v EU. Možeme sa ísť kurviť do Maďarska a netreba nám ani pas."

Poznámka: Thalen je známy Euroskeptik, dokonca hlasoval proti vstupu Slovenska do Európskej únie.

Thalenova skleróza
Kráčam si mestom a čo nevidím. Thalenova trojkolka pripútana reťazou k rámu okolo stromčeka, čo nám vysadili minulý rok na námestí, blízko nemenovanej banky. Keďže Thalen sedí v práci, vytáčam číslo a pýtam sa ho, či nepostráda trojkolku. Ale Thalen ma presviedča, že jeho trojkolka je v jeho pivnici. A tak mu ďalej vysvetľujem, kde sa táto nachádza a že v celom meste ma takú iba on. Thalenové neuróny po tomto argumente začínajú medzi sebou konečne komunikovať. Zrazu z vnútra temného sveta Thalenovho pesimistického mozgu zažiarilo svetlo baterky osamoteného vyhnanca - neurónu s uchovanou informáciou, kde je ozaj jeho trojkolka. Nakoniec sa rozsvietilo všade a Thalen konečne uznal, že si ju ozaj zabudol pred bankou. Tešiac sa z niečoho, už nepamätám z čoho (možno omylom niekto previedol nejaký ten milión na jeho účet, ale Thalen to stále to zapiera), utekal za pomoci svojich sprintérskych bariel do práce. Akosi pri tom šťasí zabudol na trojkolku. Ešte, že mu z nej naši rómsky spoluobčania nespravili kolobežku.

Thalen dostal darček od Kostěja - Impotenta
Takže sa púšťa do štúdia ako sa stať impotentom. Na rozdiel od väčšiny mužov, Thalen sa ozaj chce stať impotentom. Možno vám raz o svojich dôvodoch pre túto túžbu napíše v svojom blogu.


Svet podľa Thalena | stály odkaz

Komentáre

  1. no nieco tam chyba
    slovenska vlajka :))
    publikované: 07.05.2004 13:14:43 | autor: dmiba (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014