dmiba

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

:: Editoriál - Čo sú zač tie úlety ::

Takže veľa ľudí premýšľa nad otázkou, čo sú to tie úlety d.m.i.b.a. Niektorí nemôžu kvôli tomu spať, iní majú poruchy erekcie a u mnohých žien to vedie k frigidite. Preto som sa rozhodol urobiť rázny krok a zbaviť ich týchto nepríjemných zážitkov a tak vysvetlím "vo co go".
Keď som istej dáme na Azete opisoval svoje slávne čistenie WC  (Úlet Tak toto ako úlet beriem ...06 -výroba slzotvorného plynu z bežne dostupných čistiacich prostriedkov) a ju to dostatočne pobavilo, určite nie viac ako mňa, rozhodol som sa v tomto bavení pokračovať a pripraviť zopár tém, ktoré padnú dobre na bránicu. Ak to nerobím dobre, hneď s tým prestanem. Stačí napísať na môj e-mail, ktorý som medzičasom zabudol, čo teraz asi nie je dôležité, však?

Ľudia sa pýtajú prečo úlety. Odpoveď je jednoduchá sú to úlety z nudnej reality. Táto sa nás snaží pohltiť a spraviť z nás masu obyčajných ľudí, čo majú svoje starosti, čítajú noviny, pozerajú TV správy, nadávajú na politikov a prežívajú zo dňa na deň bez pocitu, že to nie je to pravé. A tak vznikol d.m.i.b.a. a rozhodol sa spraviť reálny svet zábavnejším ak nie iným tak sebe. Ale keď nad tým premýšľam tak prichádzam na to, že predsa len Vám, lebo sa s tým chcem podeliť s Vami.

A ešte jeden egoistický dôvod. Som rád, keď som dôvodom výmeny dámskych nohavičiek. Prečo? Jednoducho pri masáži bránice zabúdajú kontrolovať isté zvierače. Práve tréning týchto zvieračov a okolitého svalstva napomáha kvalitnejšiemu pohlavnému životu a mavyše mi v starobe budú dámy veľmi vďačné za precvičené zvierače.


Úlety | stály odkaz

Komentáre

  1. :)))))))))))))
    skoda ze som to cital az teraz :)
    publikované: 10.11.2005 22:36:22 | autor: samuel (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014