dmiba

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Horúčava pod klímou - koniec pracovného entuziazmu - konšpieračná teória

Prečo je mi teplo? Lebo to tak chcú nenažrané americké konglomerácie.

Prečo? Jednoducho, USA je krajina, ktorá ako prvá začala kašlať na obmedzenie produkcie skleníkových plynov. A prečo? Ani sa tým netaja, údajne tým trpela ich ekonomika a tak sa na to vykašľali.

V USA nájdete na každom kroku klimatizáciu. A teda, či je von 20 alebo 40 °C alebo azda 50°C pre nich nič neznamená, maximálne chvíľkové zohriatie pri presune medzi budovami. Administratíva ma klimatizovanú kanceláriu. Americký programátor tiež. Aj taxikár ma klimatizovaný taxík. A preto pracujú aj vo vysokých teplotách ako keby nič. Teda produkujú ako divé svine.

A keď teda nemôžu prekonať Číňanov v produktivite, tak im dajú aspoň ranu pod pás. Prehriaty Číňan je ako bez rúk.

A čo zbytok sveta? No poväčšinou si to teplo musí vytrpieť bez klímy a keď je teplo, produktivita práce razantne klesá a postihnutá ekonomika pracuje menej efektívne, na rozdiel od tej klimatizovanej. A tak kým my v Strednej Európe momentálne umierame od tepla, pracovitý americký národ produkuje a produkuje - nadbytok.

Dokonca aj Bill Gates sa teší, lebo podľa najnovších informácií BSA aj softvéroví piráti sedia doma v napustenej vani, ďaleko od klávesnice a počítača a tak nešíria nelegálne jeho software. A teda nepriamo takto podporujú jeho predaj.

Naftárske spoločnosti jasajú. Ľudia cestujú k moru, pália benzín, naftu. Klíma v aute im beží naplno a spotreba paliva tým rastie.

Ak by som bol premiérom SR tak by som USA vyhlásil vojnu, alebo ich minimálne na pôde OS označil za teroristov terorizujúcich iné národy.

Ale poznáte to o Božích mlynoch. A mnohí z vás videli Day after... Tak dúfam, že ak k niečomu podobnému dôjde, tak výlučne nad USA. Oni už vedia, čo s tým...

Maybe joke.


Zápisky paranoika | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014