dmiba

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Jeden nebezpečný pedofil, či ich je viac?

V druhom bratislavskom okrese pribudol predofil alebo pedofili. Zatiaľ to skúsil(-i) 2x. A dokonca tam majú aj exibicionistu...

Polícia upozornila žiačky základných škôl a rodičov, aby venovali zvýšenú pozornosť neznámym mužom pohybujúcim sa v blízkosti ich školy a bydliska.

Prvou obeťou pedofila sa stalo 12-ročné dievča. Obchytkával ho vo vchode domu. Dievča je z toho v šoku. Pravdepodobne iný pedofil si pred niekoľkými dňami v električke vyhliadol ďalšiu obeť. Dievčatko (11) prenasledoval a vošiel za ním do vchodu obytného domu, ktorý je od školy vzdialený približne 150 metrov. Keď ho začal obchytkávať, šokovaná školáčka spustila krik, ktorý pedofila zahnal. Jej mama o pokuse zneužiť dievča informovala školu aj políciu. Vo viacerých ružinovských školách učitelia a policajti poučili rodičov, ako sa deti majú správať.

Dokonca sa pri školách potuluje nejaký exibicionista, ale ako vieme 99% z nich je, na rozdiel od pedofilov, neškodných.


Komentár: Ak ho alebo ich chytia, hrozí mu alebo im osem rokov abstinencie. Aj keď kamaráti z okolitých ciel sa radi postarajú o túto sortu ľudí. Doporučujem zvýšený prídel indulony, alebo si jej zásoby doniesť z domu.


News | stály odkaz

Komentáre

  1. Mám pocit
    Som sám, čo má pocit, že kedysi toho toľko nebývalo?

    Neškodných exhibicionistov a škodných pedofilov myslím. Nepchali ich do hlavných správ hneď za Irak a Auganistan... No čo už Nová doba :)
    publikované: 10.10.2004 17:20:11 | autor: Thalen (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. Pedofil ?
    Zaujímavé. Polícia ho ešte nechytila, ale autor príspevku (alebo agentúra z ktorej to je prebraté ?) už vedia že je dotyčný pedofil.
    Ja netvrdím že nie je. Je to pravdepodobné. Ale tá istota je fascinujúca...
    publikované: 19.10.2004 15:14:01 | autor: _harkon_ (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. exhibicionista
    Ten sa tam naozaj potuluje, sama som ho 2x videla este cez zimu, raz pri kauflande a raz v areali kuchajdy. Mal tmave vlasy a biely strikovany sveter. Ten uz asi teraz nenosi..
    publikované: 30.06.2006 15:28:47 | autor: jj (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014