dmiba

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Úlet 01 - mimo-zem-šťania

Premýšľam si tak jedného dňa, či sú alebo nie sú mimozemšťania a tu som sa začal zaoberať pôvodom toho slova. Pomaly som si ho rozdelil a čo mi vzniklo už vidieť v titulku úletu. Ide o tzv. mimo-zem-šťanie. Čiže vývojovú vetvu homo sapiens a to homo sapiens toaletes.

Toalety a plienky boli prvé vynálezy, ktoré z nás spravili mimo-zem-šťanov. Aj keď K tomu to nás chcú donútiť - vôbec nešťať.sa mnohí z nás tomu bránia a občas štia po zemi väčšina kultúrnej populácie používa už vyššie spomenuté vynálezy. Keď som bol dieťa veľmi som túžil byť po-zem-šťanom, čo prekážalo mojim rodičom, lebo som si bežne koberec mýlil so zemou. Takže plienky, plienky a plienky a vyvárať ich, to bolo ale snahy spraviť zo mňa mimo-zem-šťana. Potom mi kúpili nočník. Vtedy leteli oranžové, tak bol oranžový ako bábiky a tak som sa raz pomýlil a kámoške som nechtiac — reflexívne ščúral jej bábiku. Mohla si za to síce sama, lebo ju vyzliekla a reflex je reflex. To bol môj druhý a poslJedna z fotodokumentácií mimozemšťana ženského pohlavia.edný pokus o pissing.

Potom mi kúpili biely aby som si zvykal na farbu záchodovej misy a pisoáru, ktorá je najčastejšie používaná. A začala premena, resp. nasadili na mňa prevýchovné ústavy:

jasle — odnaučovali ma najprv od pozem-šťania, potom od plienok — do nočníka
škôlka — odnaučovali ma od nočníka na záchodík a keď som v záhrade na zem-šťal tak na mňa kričali až až .... spravili skoro zo mňa mimo-zem-šťana.

Odolal som a keďže pre mňa ako muža je jednoduchšie byť po-zem-šťanom ako pre ženu, často tak robím v lone prírody, kde nie je nič pre mimo-zem-šťanov. Niekedy keď príde čas na oslavu v lone prírody (prečo sa to takto volá? že lono prírody, hmm, dobrý námet na nejaký ďalší úlet), tak dochádza ku kolektívnej premene mimo-zem-šťanov na po-zem-šťanov. Pozor, ale na žihľavu! Tu vymysleli práve mimo-zem-šťania a sadia ju kade-tade na znepríjemnenie tejto skvelej premeny. Ďalší nepríjemný faktor je protivietor, nikdy neskúšajte, nikdy!

Týmito radami by som to uzavrel. Snáď ma ešte niečo napadne... Apropos mimozemšťania sú.


Úlety | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014