dmiba

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Thalenové monológy - diel 4.

Ako Thalen opäť zabudol na svoj bicykel a ďalšie jeho zábavné monológy

Thalenov bicykel
Ako som už v predchádzajúcom diely písal o Thalenovi, je to proste roztomilý sklerotik. A tak tento týždeň prebleskla medzi nami správa o krádeži Thalenovho bicykla. Podľa Thalenových konšpiračných teórií mu ho ukradli z pivnice, bez vylomenia zámku profesionálni zlodeji. Išli proste po jeho trojkolke ignorujúc horské bicykle v susedných pivniciach.
A tak nás realistov napadlo, či sa opäť nezopakovala situácia z minulého týždňa, keď si ten bicykel zabudol niekde v meste. Keď som telefonoval z Daemonnom, spomenul som mu túto krádež a on mi povedal, že videl deň pred tým Thalena na bicykli (či skor tricykli) v meste, pri istej budove. Tak som sa Thalena opýtal, či si ho predsa len nezabudol tam. Nato mi Thalen jednoznačne odpovedal: "Určite nie." a pokračoval v hľadaní svojho tricykla (budem ho už volať takto). Počas cesty na obed sme uvideli Thalena krútiaceho pedály svojho tricykla. Na otázku, kde bol, nám povedal, že na mieste označenom Daemonnom.
Thalen je jednoducho roztomilý roztržitý človiečik a tak mu najbližšie kúpim nejaký ten čaj na rozťahovanie ciev a povzbudenie pamäte a gingko k tomu.

A tak sme si popísali:
Thalen:
dobre tak to zatial necham tak, nechcem byt az taky drzi, ze v pozicovni ofotim aj obal... mynule mi ta co tam robi rozpravala, aky su tam zakaznici prasaci a nicia DVDcka... znicili aj bonusove CD k Spolocenstvu... keby som ja bol sef tak takemu kokotovi na mieste ruky olamem, aby mi uz viac nenici moj majetok...
Thalen: teda k LOTR I. - The followship of the ring...
Thalen: Ale to sa mi u teba nemoze stat... to mi je jasne... ty si slusni clovek a mas zlatu ratolest, co cita KNIHY. To je uz dnes taka vzacnost ako najst pannensku 8.-macku na ZS... malo ve takych ...
dmiba: :)
dmiba: ale ZS su uz 9-rocne
Thalen: To nevadi, vo vete malo byt povodne 5. rocnik ZS pre romske skoli je tato veta aj tak nepouzitelna.... :)
dmiba: preco?
Thalen: Lebo romovia sulozia bez ohladu na zivocisny druh, rasu, vek a pohlavie. .. "Nepritele se nebojme na mnozstvi nehledme..." ako by povedali husiti...
dmiba: to je ciastocne pravda az na tu rasu, lebo oni nas akosi ignoruju, aj ked predstava romky v posteli vo mne len povtvrdzuje spravnost ich rozhodnutia, ze nas vynechavaju zo svojho sexualneho rebricka..
Thalen: Cudoval by si sa ake ciganky ziju v Cizi... je to taka misanica roma a madara a vyzera to velmi dobre...
dmiba: Hmm, ale asi smrdi rovnako ;)
Thalen: :) Ani nie, oni totiz aj PRACUJU! Irtem borotom :) A ta, co sa mi pacila pracovala v pekarni a pustila ma na exkurziu hoci sa to nprmalne nerobi.... necitil som z nej nic, co by ma popudiulo...
dmiba: hmm, no nedostal si sa s nou do blizsieho kontaktu, takze si ani toho vela citit nemohol, navyse v pekarni vonia chlieb, a ten to prebije
Thalen: A vidis to ma nenapadlo... ale ja mam rad romantiku a som rodeni idealista.. (takych by mali vesat na pupocnej snure, aby sa dlho netrapili)


Svet podľa Thalena | stály odkaz

Komentáre

  1. My consent
    Dear Dmiba,

    From now on you are officially authorized to compile and publish "Thalenove monology" column. at any time pal. However I beg you to ommit any sexually explicit content. I am fond of my privacy pretty good. Thanks tons for this.

    Thalen
    publikované: 14.05.2004 10:43:10 | autor: Thalen (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. preloz to aj nezna-anglicanom
    aby tomu porozumeli...
    publikované: 14.05.2004 10:50:38 | autor: dmiba (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. pre neinformovanych
    ja tomu rozumiem,ale je kopec ludit co nevedia anglictinu a thalen rad preklada, tak nech sa prelozi, lebo ho prelozim ja :))
    publikované: 14.05.2004 10:53:35 | autor: dmiba (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. Súhlas aby ma Dmiba nepreložil cez koleno (a ja jeho nežaloval pred EÚ)
    Ľubi môj Dmiba,

    Od teraz môžeš slobodne spisovať i zverejňovať "Thalenove monológy" vo svojom Blogovi, kamoško (trochu mi to pripomina novinové stĺpčeky s glosou). Len o jediné ťa snažne prosím. Vynechávaj intímne podrobmosti t.j. všetko, čo sa odohráva na toalete, daňovom úrade a pod plachtou) lebo ja som taký, čo má rád ilúzie o súkromí. Chcem veriť, že ešte nejaké existuje. Ak počúvneš budem ťa mať rád, ak nepočúvneš budem ťa snažiť Ťa nezažalovať v Štrazburgu.

    Teraz už nadlho tvoj spoluotrok

    Thalen
    publikované: 14.05.2004 14:55:36 | autor: Thalen (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014