dmiba

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Veľká čokoládová lúpež

Niekto mal veľkú chuť na čokoládu...

Niekoľko lupičov s vlastnými nákladnými autami ukradlo šesť prívesov s nákladom čokolády v hodnote viac ako 500.000 libier šterlingov (cca 29 miliónov korún) z priemyselného parku na severovýchode Anglicka.
Od lúpeže v distribučnom centre Great Bear v Skelmersdale polícia objavila iba päť prívesov. Štyri z nich však boli prázdne, ale v piatom ešte zostal náklad čokoládových veľkonočných vajíčok.
Podľa hovorkyne polície v Lancashire bol lup veľmi dobre zorganizovaný. Lúpežníkov bolo najmenej päť. Najskôr prepadli dvoch členov bezpečnostnej služby a strážili v neďalekom poli ich dovtedy, pokiaľ ostatní komplici neutiekli s nákladom.
Nevieme, či sa plánovali vrátiť pre veľkonočné vajíčka - alebo či ich považovali za príliš sezónny tovar a zbavili sa ich, dodala hovorkyňa.

Komentár: Čokoládu zbožňujem a po jednom posedení, ako pozorovateľ, na súde s mladistvým rómom (za čias totality), viem, že človek jej nedokáže niekedy odolať. Dotyčný róm sa stal recidivistom, lebo bol 3x odsúdený za vykradnutie potravín, pričom vždy ukradol iba čokoládu. Teraz ma napadlo, či dotyčný nie je náhodou toho času s mnohými svojími spolubratmi v Anglicku. Hmm, to by mohol byť dobrý tip pre Scotland Yard....


News | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014