dmiba

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Janko Slotovie si rozmlátil Dodge Viper

A to o Mazdu 626 zo Spišskej Novej Vsi.

Slota na svojom dvojmiestnom športovom vozidle Chrysler Dodge Viper pri obiehaní čelne narazil do Mazdy 626 so spišskonovoveským evidenčným číslom. "Ja som sa mu vyhýbal, on urobil myšičku a vpálil to do mňa," povedal vodič Mazdy. Jeho spolujazdkyňa bola ľahko zranená. Škrabance jej ošetril lekár z privolanej záchranky. Obe zdemolované autá museli odtiahnuť. Podľa Bušovej bola škoda vyčíslená na 350 tisíc korún. Slotu a jeho spolujazdkyňu po vypočutí políciou odviezlo terénne vozidlo. "Pri predbiehaní som dostal šmyk, je to bežná nehoda," povedal pre TASR Slota krátko po nehode. Žilinský primátor ani vodič mazdy neboli pod vplyvom alkoholu. Za takýto priestupok podľa zákona hrozí pokuta do 7000 korún alebo zákaz viesť motorové vozidlo až na 12 mesiacov. O treste pre Slotu bude rozhodovať Okresný dopravný inšpektorát v Žiline, kam trenčianski policajti celý prípad odstúpia.

Komentár: Takže ako poznáme na Slovensku, to dopadne mierne, nakoľko sa nikomu nič vážne nestalo a poisťovňa majiteľovi Mazdy 626 určite spoločne s pánom Slotom zabezpečia náhradu k jeho spokojnosti. Napadlo ma, že príčinou mohola byť práve absencia alkoholu v krvi Mr. Slotu....

Dodge


News | stály odkaz

Komentáre

  1. normalne ma prekvapilo,
    ze v tej krvi nic nemal :)
    publikované: 05.10.2004 18:39:44 | autor: azure (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. ved prave...
    preto asi havaroval :)
    publikované: 05.10.2004 19:32:57 | autor: dmiba (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. nic by sa nezmenilo...
    aj keby mal (hoci rovnako sa divim,ze nemal), tak co by sa stalo? Na Slovensku? Nebol by predsa prvy...
    publikované: 05.10.2004 21:39:13 | autor: Mahu (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014