dmiba

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Protimonopolný úrad rozhodol v kauze SK-NIC 500 Internal Server Error

Takže protimonopolný úrad najmä po lobingu Slovenskej vlády a Slovak telecom, prekvapujúco rýchlo rozhodol v kauze SK-NIC 500 Internal Server Error...

Ako prvý som poukázal v článku Nový škandál - z prostriedkov SK-NIC je sponzorovaná známa americká hudobná skupina na skutočnosť, že s peňazí registrátorov a vlastníkov domén je financovaná marketingová kampaň okolo nového albumu "500 Internal Server Error" známej americkej skupiny System of a Down.

Spoločnosti distribujúce hudbobné nahrávky podali podnet na prešetrenie tejto činnosti Protimonopolnému úradu SR. Keďže SK-NIČ sa rozhodol distribuovať tento album výhradne cez internet a obišiel tak ostatných distribúterov, reakcia na seba nedala dlho čakať.

však rozhodol vo veľmi krátkom čase, čo jednak prekvapilo väčšinu verejnosti, jednak rozhodol v prospech SK-NIČ, čo prekvapilo iba distribúterov. Vačšina obchodných partnerov súčasného správcu sa tomu už vôbec nečuduje.

Ako sme spomínali SK-NIČ využil lobing fanúšikov skupiny System of a Down z radov Vlády SR i manažmentu Slovak Telecom. Ta prvá pohrozila, tá druhá cez svojich ľudí podplatila. A tak sme dnes opať mohli po nanútenej pauze vidieť na stránkach www.sk-nic známy interstatial na spomínaný album (viď. obrázok nižšie).

Ostáva nám len dúfať, že SK-NIČ konečne predá všetky cd a dvd nosiče a začne pokračovať v svojej činnosti. Podľa zdrojov blízkych SK-NIČ sme sa dozvedeli, že predpokladané ukončenie predaja, pri súčasnom záujme by malo byť ku 1. aprílu 2004. Čo nám ale SK-NIČ na daný deň pripraví za prekvapenie, to vedia iba oni. Žeby niečo ku dňu bláznov?

All is joke.   


Amaterizmus SK-NIČ | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014